Reconnect. Share thoughts. Learn.
The Unconference concept is simple. There is no agenda until participants create it on the day. No topics are predetermined, no keynote speakers are invited and no panels have been arranged. You, as a participant will decide what topics will be discussed in smaller breakout sessions.
Share and Learn with your community
The premise behind the unconference idea is that “the sum of the expertise of the people in the audience is greater than the sum of the expertise of the people on stage.” Dave Winer - American software developer, entrepreneur and writer in NYC.
Why an Unconference?
We want to give you the opportunity to manage your own learnings.
Our community is brimming with talent. Collectively you choose the sessions. Put your name up if want to be a session leader or simply join a session and be an active participant.
Saturday 27 March 2021
10.00am - 1.30pm (please note duration is approx 3.5 hours but due to the very nature of an unconf, time may vary)
The Edinburgh Gardens Community Room
Brunswick Street, Fitzroy North
(located adjacent to the old Fitzroy Football Club Grandstand)
There is plenty of on-street parking available on streets surrounding the Edinburgh Gardens.
Tram Route #11 will get you to the doorstep. Hop off at tram stop #20.
09.30 - 10.00am Pre-event Hangout 30mins
10:00 - 10.40am Intro and agenda creation 40mins
10.45 - 11.30am Session 1 45mins
11.30 - 11.40pm Pause 10mins
11.40 - 12.25pm Session 2 45 mins
12.25 - 12.35pm Pause 10mins
12.35 - 01.20pm Session 3 45min
1.20 - 01.30pm Closing circle 10min
$44 Full ticket price
Discounted prices (using Coupon Codes which are found in your logged-in Members Area) or check your email for your specific Coupon Code.
$44 $33.00 Season 2 Clubhouse Full Members
$44 $39.60 Free Clubhouse Memberships
As always, LAST events are designed to be affordable. We want to be able to pay our bills and overheads, so we can keep creating valuable events for you. We'll be right back to the "almost no-frills" ethos that we had when LAST Conference started. No squeezy foam giveaways, no keynoters, no tacky hotel carpet!