Find us on Mastodon

Unconference #2

Saturday 15th May 2021

Full Members will have priority access to registrations until 5pm Friday 30 April, upon which access will be equal for all!

As numbers are limited to 45 people, we encourage you to register early to avoid FOMO!

 

Registration link

Reconnect. Share thoughts. Learn.

Our first Unconference on Sat 27 March was a great success.  Here's what people who came had to say:

"Great balanced of being prep-ed yet unstructured. Thanks so much. Had lots of fun!"

"I so appreciated the generosity of time, opportunity for candid and frank discussions, and most especially, the spirit of experimentation throughout."

"Gender split was a highlight and then the diversity within... I'm inspired. Looking forward to the next."

"Thank you for the warmth, the care in catering, the welcome. Thank you for access to your community..."

The Unconference concept is simple. There is no agenda until participants decide upon it on the day. No topics are locked in, no keynote speakers are invited and no panels have been arranged. You, as a participant, will decide what topics will be discussed in smaller breakout sessions.

Share and Learn with your community

The premise behind the unconference idea is that “the sum of the expertise of the people in the audience is greater than the sum of the expertise of the people on stage.” Dave Winer - American software developer, entrepreneur and writer in NYC.

Why an Unconference?

We want to give you the opportunity to manage your own learnings.
Our community is brimming with talent. Collectively you choose the sessions. Put your name up if want to be a session leader or simply join a session and be an active participant. 

Details

Date/Time:

Saturday 15 May 2021
1.30pm - 5.00pm
(please note duration is approx 3.5 hours but due to the very nature of an unconf, time may vary)

Where:

Higher Spaces
14/663 Victoria St, Abbotsford VIC 3067
Google Maps
Please note there is ample free parking onsite

Suggested Agenda

1.00 - 1.30pm  Pre-event Hangout  30mins
1.30 - 2.15pm  
Intro and agenda creation 45mins

2.15 - 3.00pm  Session 1 45mins
3.00 - 3.10pm 
Pause  10mins
3.10 - 3.55pm 
Session 2  45mins
3.55- 4.05pm  Pause  10mins
4.05 - 4.50pm  Session 3 45mins
4.50 - 5.00pm  
Closing circle 10mins

Price:

(inc.GST)

$44 Full ticket price

$33.00 25% discount for Season 2 Clubhouse Full Members. 10% Discount for Free Members.
Please visit your Members area to find the Coupon Code to apply your discount.


As always, LAST events are designed to be affordable. We want to be able to pay our bills and overheads, so we can keep creating valuable events for you. We'll be right back to the "almost no-frills" ethos that we had when LAST Conference started. 

Registration